Ander onderdak? Hoe zoek je?


Elke dag vatten duizenden Nederlanders het plan op om ander onderdak te zoeken

Op het eerste oog lijkt de keuze simpel: je huurt of je koopt. Maar binnen die twee opties zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk. Want er zijn legio manieren waarop mensen hun eigen plek zoeken en creëren.

Deze site wil de variaties in wonen en de mogelijkheden op één plek bij elkaar brengen. En zodoende een zoektocht naar ander onderdak makkelijker maken. 

Je kunt je hier oriënteren, je licht opsteken, een beeld vormen.  

Ben jij op zoek naar ander onderdak? Of speel je wel eens met die plannen?

√ Let op! Ik deel tips & weetjes met je.

√ Bovendien kun je ideeën opdoen bij wat anderen al bedacht en gedaan hebben. Inspiratie vinden bij allerlei initiatieven op het gebied van wonen in Nederland.    

√ En wat dacht je van een inkijkje bij andere mensen in de serie korte portretten? Wat maakt een plek tot dé PLEK voor hun? 

Tijdelijk onderdak: wees slim en voorbereid = in de maak

Een praktisch handvat gaat het worden: met tips, informatie, checks, valkuilen en verhalen uit de praktijk. Want ieder van ons kan ermee te maken krijgen. 

En er komt meer aan

Kom regelmatig terug want de thema’s op deze site worden telkens uitgebreid: meer tips & weetjes, meer inspirerende initiatieven en meer korte portretten. Wat ook maar relevant en interessant lijkt, zie je verschijnen. 

Heb jij zelf tips en voorbeelden om hier te delen? Voel je vrij en ga je gang!  

CONTACTLINK