zoekhulp icoonZoek jij tijdelijke woonruimte?

En kun je best wat hulp gebruiken? Test de nieuwe zoekservice van Je Plek. Of je nu al langer op zoek bent of net aan het begin staat. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

Als je deelneemt aan de test, krijg je minimaal 14 dagen gratis hulp bij je zoektocht. Een beroepsspeurneus zoekt online met je mee. Persoonlijke zoekhulp dus.

Waarom de persoonlijke service erbij?

Je kunt namelijk al digitale handleidingen vinden op jeplek.nl. Ingedeeld op onderwerp. Downloads waarmee je heel wat tijd en stress bespaart. Want het voorwerk voor je zoektocht is voor je gedaan.

Toch zullen er zoekers zijn die nog meer gemak wensen. Of nog minder tijd hebben. Die kans lijkt groot. Want elk jaar weer hebben tientallen duizenden mannen en vrouwen tijdelijke woonruimte nodig.

Testen in de praktijk

Maar dat vraagt wel om testen in de praktijk. Testen hoeveel tijd de persoonlijke zoekservice gemiddeld vraagt. Welke prijs dan passend zou zijn.

En jij kunt daar nu van profiteren. Want als tester is het voor jou nog gratis.

Hoe gaan we te werk?

In totaal kunnen zo’n 20 testers deelnemen. Denk aan een leeftijd van 18 en ouder. Maar ook gezinnen met kinderen zijn welkom.

Alle verdere details vind je in de digitale folder: Test de tijdelijk huren zoekhulp.

Vraag meer informatie aan

Vraag die folder aan. Er is ook een vragenlijst die erbij hoort. Als je de zoekhulp test,  kun je aangeven welke omgeving in Nederland je voorkeur heeft. En wat je verdere wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Die lijst is de basis waarop gezocht wordt.

Ken je iemand in je omgeving?

Ben je niet zelf op zoek maar ken je wel iemand die hiermee geholpen zou zijn? Wijs die man of vrouw op deze mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de test.

De testperiode heeft genoeg informatie opgeleverd en is afgesloten.