Stadions kun je ermee vullen. Met de mannen en vrouwen die een tijdelijke woning nodig hebben.

Mogelijk hoor je er zelf bij en anders ken je vast wel iemand in je omgeving. Een familielid, buurman of buurvrouw, collega of vriend(in). Want er zijn zoveel situaties waarin een andere, tijdelijke plek uitkomst kan bieden.

Denk eens aan:

  • De circa 34.000 getrouwde koppels die jaarlijks uit elkaar gaan. Daar zijn de ongetrouwde stellen, die niet meer samen verder willen, nog niet bijgeteld.
  • De mensen die met een verbouwing te maken krijgen of tussen twee huizen in zitten.
  • De ondernemers die voor langere tijd een klus ver van huis hebben.
  • De starters die moeilijk aan een vaste woning komen en om te beginnen iets tijdelijks zoeken.
  • De man of vrouw die een poos de vaste lasten wil verlagen door goedkoper te wonen.

Voorbeelden uit de praktijk

In de serie ‘Ware Verhalen’ delen heel verschillende zoekers hun ervaringen met tijdelijk wonen.

Zoals Charlie die verder wilde komen en juist daardoor een paar jaar antikraak ging wonen. En flink op zijn vaste lasten kon besparen.

Mara die haar huis sneller kon verkopen dan verwacht, maar een nieuwe woning vinden duurde  langer.

De dertiger Cato, de veertiger Rob en de zestiger Britt. Na een relatiebreuk moesten ze alle drie op zoek naar andere woonruimte. En hoorden bij dat legioen van zoekers.

Hulp bij de zoektocht

Britt hield zich voor om alles stap voor stap te doen en moed te houden. En dat deed ze. Maar ze vertelde in het interview dat het wel heel fijn was geweest als ze goede informatie op een plek had kunnen vinden. 

Die wens is in vervulling gegaan. Die info is er op één plek. En wil je direct weten op welke 3 manieren tijd en stress bespaard kunnen worden, kijk dan op de aanbodpagina Tijdelijk Huren Hulp.